Personoplysninger

Persondatapolitik

Hundebiksen anvender cookies. Cookies bliver alene anvendt i forbindelse med vores login system. Vi registrerer ingen oplysninger omkring dig eller hvad du køber hos os i cookies.

Logstatistik bruges på Hundebiksen. Et statistik system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.

Hundebiksen anvender denne statistik til at forbedre vores website og dets funktionaliteter. Statistik bruges i forbindelse med markedsføring og til at skabe øget brugervenlighed.

For at kunne handle hos Hundebiksen og indgå handler via vores website, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

Personoplysningerne registreres hos Hundebiksen og opbevares i 5 år, hvorefter de slettes.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Som registreret har du altid mulighed for indsigt du kan gøre mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Alle medarbejdere hos Hundebiksen Engineering har adgang til de registrerede oplysninger.

Den dataansvarlige er KOCH Engineering

Kundeoplysninger opbevares og transmitteres ukrypteret.

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Du kan slette Cookies gennem din Internet browser. Fx. i Internet Explorer 5.x slettes cookies under menuen Funktioner -> Internetindstillinger -> Slet Cookies

Powered By OpenCart
Hundebiksen.dk © 2017